Anotace: ...
Jsi bohatý sad, ale i pouští jsi žena co odpustit by chtěla, ale neodpouští.
20.06.2008 14:21:00 | J.Švihovský
.
Ještě je mnoho věcí kterým nerozumíme,
a také nikdy rozumět nebudeme ...
A proto ptát se proč,
je v mnoha ohledech jen ztráta času ...
Když už necítíme to,
co sice neumíme vysvětlit a pojmenovat
ale cítíme že to tu definitivně a neodvolatelně není ...
To co odešlo se již nedá změřit,
tak jako ... jak ještě mnoho času zbývá,
... na lásku a nebo na smrt ...
*- ... ale obojí tam někde na naší pouti čeká ...
.
12.06.2008 12:04:00 | HarryHH
Chtěl jsem napsat něco děsně moudrýho a chytrýho,co by Tě konečně přesvědčilo zahodit věci,co tě trápí,někam do škarpy,a nebo je nechat pod stolem na návštěvě,kam se Ti moc nechtělo....A věnovat se zas na chvíli těm příjemnějším a veselejším věcem.O kterých to,mimochodem,taky je.
Je nás tady šest a půl miliardy.Trápit se takhle stále pouze kvůli jednomu člověku mi přijde docela luxus...
No,a vidiš-zas píšu kraviny:)) Ciao! -S-
09.06.2008 08:37:00 | Skywalker
Být ženou je poslání a nikoliv trpný úděl . . . těžko se mi čtou řádky,kdy žena nemá dost síly a odvahy být ženou se vším co k tomu patří . . . a žije jen z mizerného zbytku podstaty toho,co stačila si ukrýt ve svém srdci . . . vím,jak snadné je sázet písmena do slov a ta pak do vět . . . ale i takový je život jen se odhodlat a najít ten správný okamžik,kdy vlak přibrzdí a dá se vyskočit . . . jako v té Troškově komedii. Je třeba odtrpět těch pár modřin a odřené lokty a kolena, vždyť život za to stojí . . . Být ŽENOU je poslání!!!
06.06.2008 10:32:00 | rolon
To je bolavá básenka ...moc krásná ... držím Ti palečky, ať najdeš sílu odpoutat se od té bolesti ...
06.06.2008 10:29:00 | Beepat