Odvrácená strana ráje
Anotace: ... duševní rozklad ... :o)
Exploze
černých myšlenek
pro nezvratné
srdeční záležitosti:
Písečná bouře v duši
Stávkující mysl
Tlaková vlna srdečního bolu
Rozum tápající ve tmě
hledající neustále
rozuzlení osudových křižovatek
Oči odrážející
veselé sluneční paprsky však
skrývající všudypřítomnou obavu
z vlastního bytí
Semknuté rty
nutící se do úsměvu
Ruce chytající se stébla
snad nikdy nekončící naděje
A zdáli
k uším doléhající
zlomyslný smích života...
Komentáře (0)