Neříkej, že tak rychle stárneš, superstar Ars Poliry,
nemýlím-li se. Jsi teprve na prahu dospělosti, abych
neurazil, tak něco mezitím.
19.08.2008 21:22:00 | jehlaspichlas
velmi zdarila basen, tak lehce napsana..az me nadzvedala ze zidle...moc pekne, takove mam rada :)
17.06.2008 18:42:00 | saddova
pořád se ptáme a zvoníme na poplach... že nám ty máky zase odkvetou...
... ale není to jedno?
15.06.2008 13:32:00 | Trdlo
nad poli s kukuřící, máky, obilím...je stejné nebe...
pod nimi...stejná zem...
ve které spočinem...
jednou...za hodně dlouho...a budeme si stejně povídat, stejně se smát...padajícím hvězdám, puklému slunci, ...a láskám pračlověků i počlověků, které nás budou míjet i spojovat...;)
a kdyby něco...dáme to k ledu;)
14.06.2008 21:39:00 | Severka
a kolikrát jsme se našli
v poločase padajících stébel
kolikrát vodou líce poléval
ten, kdo dobře věděl? :)
a i kdyby jen tušil
duhovatost dětských zřítelnic
živou vodou by pokřtil
utopence z mořských křtitelnic :)
14.06.2008 21:13:00 | prostějanek