Anotace: Hmmm...to by bylo fakz bezva :D
No proto, jsem rád. Já to nesnáším. Ale mám stejný názor jako ty. Kdybych přece jen kouřil, tak aspoň na úrovni! Ale nehodlám tak učinit. Já ani nemůžu, ten smrad prostě nesnesu, jako když má někdo alergii na kytky!
11.07.2008 22:42:00 | Chancer
Když už kouřit, tak na úrovni, i když mezi kámošema za gymplem to je určitě větší sranda:) Ale stejně je nejlepší nekouřit vůbec...
11.07.2008 11:36:00 | Grafomanická MIA
Čudit se nemá. Ale když už, tak v tlupě s dobrými kamarády, se kterými nemusím rozebírat burzovní zprávy a ceny rýže v Laosu. (nebo výpalné)
11.07.2008 10:11:00 | Aťan