Jen iluze...
Anotace: ...trošku o mně.
Neberte mi prosím iluze,
to jediné, co mi zbylo,
bez nich by tu po mně zůstala,
je prázdná schránka bez života,
...i když tou jsem i teď.
Nechte mě prosím dále snít,
vždyť vám nic nedělám,
chci jen žít, sám a sám,
se svými iluzemi,
...o dobrém světě, který není.
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: Vacluvka, Literinka, J.Švihovský, Gabi
Komentáře (4)
Komentujících (4)