Spojení
Co je to za hru?
Každý jsme jiný.
Přesto já... i ty...
jsme jediní.
Co je to za hru?
Máme v sobě stejné.
Ostatní, zdá se,
přece jen jiné.
Není to hra.
Je to realita.
A každá částečka
je světem bita.
Jau to bolí, auvajs.
Jak na bitevním poli.
Vzdát se či spojit?
Jde se rozpojit?
Otázky bytí..
nejdou ošiditi.
Spojení...
Na telefonní lince
s Bohem domluvit se.
Ne, to nebude ono.
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: shakespeares
Komentáře (1)
Komentujících (1)