Smrt
Anotace: Pro člověka tak nepochopitelná záležitost..
Tvář smrti prázdná a tichá,
kam se náhle ztratil život,
bez výrazu tvář je zdechlá,
kde je pohyb, smysl, radost.
Jiskra v oku uhasla,
podstata těla již není zde,
vražedná nicota ji odnesla,
odchází pryč - pomalu jde.
Paprsky vazeb zpřetrhány jsou,
slunce života již nesvítí,
černou rakev do dáli nesou,
z nebe padá smutné kvítí.
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: 0-0
Komentáře (4)
Komentujících (4)