Stojím si za tím, cp už jsem jednou napsala... /Být sebou je těžké a nebýt tolik bolí/... Snažím se, ale občas to nejde a jen tiše zabolí. pěkné zamyšlení.
01.09.2008 17:54:00 | okousaná od světlušek
Jo je to dobré zamyšlení,ale toto zamyšlení už samo o sobě tě odvádí od života...tam, kde nic dobrýho nečeká.
01.09.2008 17:46:00 | dead-head