Smrti...
Anotace: ech... nu, co říct? Již bylo řečeno vše.
Na cizích křídlech oblohou plujem
Jsa obtíženi denní slepotou
S tajemstvím noci lehce koketujem
Jež plní den tesknou samotou
V očích máš hvězdy, na dlani smích
A křídla rozedraná na cáry
Pohledy jiskří a svět taje v nich
Zvečera spolu lehnem na máry
A ráno půjdem vykřičet světu
Že máme se rádi, den ze dne víc
Obejmu tvojí prázdnou siluetu
Až umlknou vrány a den půjde spát
Pak lásku ti vyznám ve světle svic
Zašeptám - Smrti, ach.. jak mám tě rád!
Přečteno 483x
Tipy 5
Poslední tipující: pavlis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, lapi
Komentáře (4)
Komentujících (4)