Anotace: ...
no jo, vím jak se cítíš...ale většina depresí pramení z toho, že se člověk bere moc vážně:) ale neboj, mě tohle uvědomění taky nijak nepomáhá.
14.10.2008 18:31:00 | Squat_the_world
ST! za silný, emoční, tak upřímný, ale bolavý obsah. Nevím, co k temu napsat. Zažila jsi už hodně zrad, zklamání, to je mrzuté. Vím, každý začátek je krásný a konec pokaždé boletný. Každý si láskou a zklamáním prošel. Možno je zbytečné psát slova útěchy... jistě to všecko znáš. Chcu, abys věděla, že mi zde, v modrém světě, jsme tu pro Tebe. Netrap se.
11.10.2008 20:54:00 | NikitaNikaT.
JE to minulost a ty ji musíš nechat spát. Nepodléhej tomu znovu. Víš, jaké je to svinstvo. Bez lásky je na světě tolik lidí, utěšuj se alespoň touhle myšlenkou. O svém životě a zážitcích bych raději nemluvila, vždyť ty víš :*
Ale tebe, lásko, budu milovat stále, bez přestání. Pořád jsem zde pro tebe, víš to. Neopustím tě, neotočím se k tobě zády. Nikdy. Děkuji, že jsi! Vážím si tě takové, jakou jsi, se všemi chybami, které na tobě kdokoliv může najít. Jsi prostě moje, ňuf .))
11.10.2008 20:22:00 | 0-0