The best friend
Anotace: dilko věnované mému opravdovému kamarádovi: M.H. ani nevíš co pro mě znamenáš, jsem fakt ráda, že je na světě takovej člověk jako jsi ty!!
Příteli,
jsi tady
a nic za to nečekáš
všichni mě zklamali
jen ty vždy zůstáváš
příteli,
všichni ztratili
svou skvělou tvář
ale tobě vždy svítí
nad hlavou svatozář
příteli.
všichni mě rozplakali
jen ty jediný
se usmíváš
dík že tu jsi
příteli,
vždyt dík tobě
si ještě můžu myslet
že svět není tak zlý
Kéž bys tu byl
do konce mých dní..
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Squat_the_world, Bíša, Simísek, Lasska, Ctěný pán
Komentáře (3)
Komentujících (3)