Anotace: o odvážném chlapci jménem Christopher McCandless, ale nejen o něm.
...Proč píšeš tak smutně? Tak ponuře? ... Je to krásné ale kdysi jsi mi říkala že jsem si napsal profil moc vážně a tohle mi přijde o mnoho vážnější. ... Depresivní, zamilované. Asi.
07.12.2008 22:18:00 | ludmil