Panenka
Anotace: O mně..ne tak docela
Jsem panenka, oči mám ze skla,
nevidím, neslyším, nevnímám svět.
Ležím v bedně na hračky,
poněkud skleslá,
svůj život mám na sračky,
ruce ulámané a ve vlasech prach,
ta bedna je má rakev
a samota můj vrah.
Komentáře (2)
Komentujících (2)