O touze
Anotace: O hledání neexistujícího.
Cesta začala v noci,
přesto viděl jsem jasněji,
objímajíce cizí moci,
vzpínal ruce k naději,
tak skvostný rudý úsvit,
nedosažitelný drahokam východu,
běžel jsem, zkoušel prosit,
však on rozhodl o času příchodu,
krev duše mého snažení,
stíral každý nový večer,
na kolenou sražený,
asi jen moc málo běžel,
nedotknutelný obzor se mi smál,
jen blázni a děti běží za sluncem,
a já nejsem blázen, já sem král!
Král...
Král...
Král...
....
Ve vlastní zemi... Pitomcem!
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, Lady Carmila, Romana Šamanka Ladyloba, myší královna
Komentáře (3)
Komentujících (3)