Anotace: ...tuto noc je Měsíc za posledních patnáct let Zemi nejblíže... /Misál obsahuje modlitby/
... Loti,
Marušce dává někdy voňavé fialky,
jindy jahody nebo zralá jablíčka,
třeba se u něj někdy setkáte ...
28.12.2008 00:33:00 | a_tao
Kéž bílý měsíc má tu moc kouzelnou
a lidé z té bledé tváře část síly převezmou
v klidu a pokoji jak kráčí po nebi
tak v míru a poklidu si žili na zemi.
13.12.2008 09:05:00 | s.e.n
Vnitřní krásou bohatí lidé bývají hluboko ve svém srdci smutní...
Přeju Ti moc hezký den, vzácný človíčku.
13.12.2008 08:17:00 | Iva Borecká
...mám štěstí,nejsem řízen měsícem,ale mou ženou,která je padlým sluncem...je to tak složité,že to sám nechápu
13.12.2008 01:03:00 | WAYWARD