hořké bývá probuzení ze sladkého snu...
je tak opravdicky napsané až běží mráz po zádech
22.01.2009 10:40:00 | akneliam
I z očí mých též slzy kanou,
když naděje má odplouvá,
tou řekou, co má vodu slanou,
tam, kde naděje umírá!
Kde v moři nesplněných přání
se jako kapka ztrácí sen,
na nějž si nevzpomenu ani,
vím jenom, že tak smutný jsem,
že když Luna na nebi září,
jak psisko na ni chtěl bych výt,
počítám pytle s kalendáři,
navždy již pod zem chci se skrýt...
Tak na mne z Tvé básně padl netušený smutek a vylil se tu jak řeka z břehů v prudkém proudu virtuálních slz...;o(
10.01.2009 21:05:00 | Kozoroh 1
procitnutí bolí... Co říct? Bude dobře? Ne já ti přeji buď silná a drž se!
07.01.2009 19:54:00 | Erion Fate
Snad nebude tak zle...v novém roce to zkuste urovnat a uvidíš, že se vše v lepší obrátí...držím palečky
04.01.2009 17:26:00 | Pišák
Tak to posílám hodně sil... na zavření dveří... aby do srdce již netáhlo z krásné, leč mrazivé krajiny...
28.12.2008 21:15:00 | Levandule