Má hlava
Bolí mě, třeští
stojím sama
pod okapem v dešti
No tak, nech mě tady
není mi už pomoci
k čemu jsou mi rady
Chodím stále dokola
tulím se ke zdi
déšť padá i zezdola
Bolí mě, bolí, víš
snad proto
že přes kapky neslyšíš
I když je tu někdo s námi
asi to tak musí být
jsme neskonale sami
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Cassandra, 6thSun
Komentáře (0)