"Když milenky pláčou..."
Anotace: ... prý tak zlé to není... :-(
Postrádám vnitřní klid…
Toužím se přestat chvět
pocity ztráty a osamocení
bolestí smutku a ponížení
…
Nacházím chyby
sama v sobě
stovky otazníků
a cestu posetou miliony žiletek
po které musím přejít
…
Znovu
Aby mohlo být líp
…
Zase pomůže čas
snad po sté
…
Je vůbec co opravovat
na srdečním svalu
který se snad jen těžko
dá ještě nazývat srdcem
…
Jak vypadá dno
…
Dá se klesat i hlouběji
když okolnosti nutí
přestávat si vážit sebe sama
…
Opravdu je tohle jediná cesta
do ráje
nebo spíš
do pekel………
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, mauvais-ange
Komentáře (1)
Komentujících (1)