Kde jsou vlci, tam je domov
Anotace: sice jsem to v době stvoření této patlanice popřela, ale bylo to vyjádření zoufalství ze vztahu.
chválabohu konečně
bez všech svých hloupých příkras
žádám se o tanec
když je všechno tak definitivní
vše tak náhlé
indigové oči
trpí samomluvou
až zase přijdeš, přines cigarety
mám chuť kouřit
a hned tak mě nepřejde
mám chuť
házet hrách na stěnu
a perly sviním
mám chuť pozřít všechno
co mi nikdy nechutnalo
ať vím
co je to, být hnusná
až příště zase přijdeš
nezapomeň, že nám došel
oheň
Přečteno 384x
Tipy 33
Poslední tipující: Koskenkorva, Blázen? =), strašidýlko-střapatý, ludmil, WAYWARD, Holis, Vlk v rouše, Vladimír P., labuť, slečna Nefertiti, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)