Anotace: anebo co se zlomenym srdcem?
Šup Tě do pokladů vpravo nahoře :-))))
a kdyby Ti vyšla knížka dej vědět šupnu si ji do knihovny :-)))
29.01.2011 17:20:00 | Divoženka1
No. No. Zní to trudně, pro mě trochu nejasně a neurčitě. Dekadenční výzva k dobrovolné potopě.
28.01.2009 19:11:00 | ludmil
Je to takový emotivní výkřik do tmy, dobře odlehčený nadsázkou ( to vteřinový lepidlo a další momenty).
22.01.2009 22:18:00 | Triffid Kolbe