Co bych chtěl?
Anotace: Mimo jiné nesnáším politiky ...
.
Vše, co v mých rukách vznikne,
mělo by být jenom pěkné!
Chci být lepším ve svém žití,
chci být dobrým odborníkem,
nechci být jak odpad v nati,
za nic nebýt politikem.
Vše, co v mých rukách vznikne,
mělo by být jenom pěkné!
Chci být lepší, nemít pády,
chci být vzorem pro své děti,
nechci být jak členi vlády,
s babou sedět na koštěti.
Vše, co v mých rukách vznikne,
mělo by být jenom pěkné!
Chci být lepší, zažít krásno,
chci být i tím, kdo má jasno,
také bych chtěl míti vztahy,
co nejsou jenom pouhé sliby.
Vše, co v mých rukách vznikne,
mělo by být jenom pěkné!
---------
Chtěl být lepší, i když zemřel,
to neovlivnil žádný pán,
nechtěl přinést na svět hoře,
to on si řídíl život sám.
Vše, co z jeho rukou vzniklo,
mělo dávat lidem pěkno
Přečteno 354x
Tipy 24
Poslední tipující: fab four, Mademoiselle Drea, Lilly Lightová, Mario de Janiero, hezule, Aťan, Bíša, labuť, isisleo, Květka Š., ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)