Anotace: Né, tohle není bajka. Ten blázen jsem já.
vím, že v únoru je na to brzo, ale pro mě jsi objev roku :)
P.S. díky HarryHH ,-)
11.02.2009 07:55:00 | callowsick
jen jestli si to ten panáček v zelené čepici zaslouží...taky bych už chtěl někdy najít ty dveře do dalšího levelu:))
08.02.2009 23:18:00 | Squat_the_world
Ještě že mi Marquizzzka připomenula, abych se na Tebe znovu podívala! Přečetla jsem několik tvých básniček, hlavně ty poslední, a musím říct, že jsem okouzlaná, jsou krásné... Sna si teda brzo přečtu i ty starší. Tak se zatím měj krásně..!:))
07.02.2009 16:18:00 | okousaná od světlušek
hodně na mě zapůsobila..a trošku mě zamrazilo, i jiné jsou moc zajímavé-ihned záříš v Oblíbených!!!:)))
06.02.2009 14:21:00 | DalfaSalfa