Anotace: Vnímajte to ako pieseň so stredovekou melódiou(nejako tak to znie v mojej hlave xD)...
naozaj tomu chýba už len príjemná melódia.. ;) ľahučké, krásne veršíky..
15.03.2009 00:02:00 | lennerka
Potulný trubadůr přišel k nám hrát.
Středověké písničky, jak je mám rád.
03.03.2009 16:11:00 | Alasea
Je tam ta doba znát, potulní pěvci, král..mám středověk strašně rád a básnička - romance sa mi páčila ;-)
01.03.2009 11:51:00 | Chancer