Chtěla jsem napsat báseň
Anotace: je správné milovat příliš?
Chtěla jsem napsat báseň
O všech těch chutích
Na jazyku
O tom jak voní
peřiny po ránu
a měkce pomuchlanej polštář
O tom jak vypadá
svět zpod přivřených víček
O šrámech na kůži
který už nebolej
(a nejspíš ani nikdy nebolely)
O tom jak krásně zní
ticho, kterýmu nenasloucháš sám
Chtěla jsem napsat báseň
O tom
pocitu
Přečteno 394x
Tipy 27
Poslední tipující: Víla, Nergal, fuu, whiolet, Sleepwalker, strašidýlko-střapatý, Mounkey, Trapné děťátko, Sairis, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)