Nostradamus
Anotace: Všichni zemřeme.
Viděl jsem lidi
létat jako ptáky;
vznášeli se nad oblaky.
Spatřil jsem hvězdy,
co zhasínaly brzy,
kolem nich v prachu krev a slzy.
Hladil jsem zkázu,
která měkla mi v dlaních,
v krysách na smrt hnaných.
Všichni zemřeme!
Už vidím krev;
stéká po stěně...
Přečteno 335x
Tipy 11
Poslední tipující: Charibeja, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, padající do neznáma, Sam&ntha CH.Camberly Way, pan nestálý, Špáďa, kikis
Komentáře (3)
Komentujících (3)