Žárlivost
Anotace: Snažil jsem se popsat něco, co patří k lásce snad. Leč oči zaslepeny láskou jsou? Nebo láska zaostřuje pravý cit? (dost hlubokých myšlenek a hrrr na věc...)
------------------------
Myšlenka mi hlavou kluše,
ve spáncích mi buší,
ryje rány uvnitř duše,
ta krvácí a tuší...
..že prolomil se lásky most,
on do hlubiny padá,
zrady není nikdy dost,
tak nevinná a mladá.
.
.
.
V mé horké hlavě říká se,
že milujem se v tichu,
že netoužíš po kráse,
že odsuzuješ pýchu.
Miluji Tě pro Tvé oči,
miluji Tě pro Tvůj hlas,
celý svět se náhle točí,
jsem Ti daný napospas.
*
Přečteno 346x
Tipy 30
Poslední tipující: fab four, Lasska, WAYWARD, Holis, Radek.oslov.Šafárik, B.a.r.b.a.r, jedam, Terulienka, labuť, Zasr. romantik, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)