Pták bez křídel
Anotace: je mi z nás smutno
Je mi z nás smutno:
pták bez peří
a bůh, kterému nikdo nevěří
Touláme se po nocích
a za dnů bychom spali
jenže oni by nás nenechali
Opíjíme se sny
a pak se motáme na chodníku
a kašlem na taktiku
A kašlem na plány
nevíme kam a je nám to jedno
a chceme umřít když noci blednou
Chceme si hrát
Ty se mnou a já s tebou
Chceme se objímat když ruce zebou
A přitom jsi tak daleko
pták bez křídel
bůh bez chrámů, bez sídel
Přečteno 292x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Kapka, bellis perennis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Squat_the_world, Zpátky
Komentáře (3)
Komentujících (3)