Noční sen
Anotace: Někdy se až lekám, jak opravdové mohou být sny ...
Noční sen
Sedím si tu tiše mlčím,
brzy z jara asi zvlčím.
Koťátko se vzbudilo …
že by se taky nudilo?
Toť není možná kol všechno bzučí,
pantáta na mladé.
Mě v břichu kručí ….
Sedím si tu tiše mlčím,
brzy z jara asi zvlčím.
Děťátko se vzbudilo …
že by se taky nudilo?
Toť není možná den je jak na drátku,
popichuje, svádí…
Ať myslím pozpátku …
Divoká kočka náhle se zježí,
pro dítko zlobivé Polednice si běží.
Zubatá se vzbudila …
že by se taky nudila?
Toť není možná v kolovrátku zlatá niť,
z nočního děsu jsem se vzbudila.
A ty nudo zubatá…
Chyť si mě chyť !!!!
Sedím si tu tiše mlčím,
brzy z jara vždycky zvlčím !!!
Přečteno 352x
Tipy 21
Poslední tipující: fab four, Elisha, Mounkey, NikitaNikaT., Squat_the_world, Tacca, Churry, Zasr. romantik, batůžek na motorku, shakespeares, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)