Anotace: Myslela jsem si, že už si budem jenom víc a víc cizí. A já Ti děkuju žes sám od sebe dokázal že to neni pravda. Už mi nikdo strašně dávno neřekl, že mu na mně záleží. Mám Tě ráda...Frantovi : )
Je kouzelné potkávat posli spásy
drž se lásky bez podmínek
vždy je tu někdo komu na tobě záleží
28.05.2009 09:12:00 | Lady L
O nikom bych NIKDY neřekla, že je běžný, jen je to něžně běžné, což je sakra rozdíl ;-)
14.05.2009 21:54:00 | její alter ego
Náš Fanóš není běžný:-D Kdo to kdy slyšel, aby měla myší královna za otce elfa? no to mám jen já:-)
14.05.2009 21:50:00 | myší královna
Ano, můj otec je zázračný člověk... taky jsem kurevsky vděčná, že existuje...
14.05.2009 21:42:00 | myší královna