Anotace: věděla jsem to
zřejmě nevím, o čem přesně to pojednává pro tebe, ale jakým způsobem to obohatilo mne, si dovolím nechat pro sebe=) je zde milion zajímavých obratů, které nikoho nenechájí jen tak čumět bezduše na monitor a vždycky si pomyslím, že možná právě až ten úplně nejnepochopenější jazyk básníkův je ten nejúspěšnější a nejvíce vyhledávaným, ikdyž si tim zatím nejsem zcela jista a také nevím proč. každopádně trocha tajemství je potřeba. od některých lidí může jít taky spíše snobárnu a o lacinné přikyvování, ale v podstatě nikdy nemůže jim jít o to stejné, jako autorovi. rozhodně by to byla obrovská náhoda. možná až bizarní, protože každý jsme jiný. ST.
25.05.2009 17:29:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček
Přesně to, co jsem teď vytýkal Neurobeatovi, že ve své básni nemá, ty v této básni máš, tedy mnoho fantazii dráždících slov. Ovšem na druhou stranu je to jen tančení do pískotu dadaismu a surrealismu. Zkrátka další nebeské dobrodružství pana Antipyrina. Samozřejmě je to velmi krásné, i když konkrétní obsah jsem se z toho vyčíst nepokoušel.
21.05.2009 20:28:00 | ludmil