Rána jsou vlastní
Vlastní ráno
v košilích
propíjet do dna
pouštět si vinyly
dívat se z okna
neprobudit se
nespat
deska se točí
nelze nic přestat
všechno je nedopsáno
jsem jen půlkou věty
visící, vpletená
do drátů novostavby
do božích antén od kostela
ruce mít tuší černé
a v malověrném davu
nebýt sama
nemít svěšenou hlavu
jen to ne!
dveře klaply
a v zámku rejdí klíče
rána jsou dopita
očekávám dříče
proč jen se musel vracet
utéct pryč
nezbývá nic
než něžně tiše zvracet.
Přečteno 321x
Tipy 22
Poslední tipující: ludmil, drsnosrstej kokršpaněl, Lea Aura, atty, Agniezka, Sýkorka07, Caracol, Lady Carmila, Zelená okurka, Emira, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)