Též někdy propadám se v snění
co bylo, je či už snad není,
není to moudré, dobře vím,
ale co nadělám již s tím?
Člověk se zasní a své touhy
alespoň takto prožije,
a pak zas život, v nudě dlouhý,
hrozí, že sny ty zabije!
Jsi jiná, než jsi dříve byla,
možná též jiným jsem se stal,
přec tvorba Tvá je srdci milá,
rád chodím na Tvé stránky dál...
31.05.2009 13:59:00 | Kozoroh 1
Nepíšeš úplně podle mého gusta
máš tajná přání a oddáváš se snění,
síť krásných myšlenek v nich bývá ale hustá,
a že jsi v nich svá - tak to se velmi cení...
29.05.2009 20:29:00 | zzlatý
Může být smutek krásný? Básnička je krásná a posílám pohlazení s přáním radosti pro Tebe...
27.05.2009 09:55:00 | toužím.jít.dál
neuvěřitelně uvěřitelná... st
26.05.2009 18:26:00 | okousaná od světlušek
st
26.05.2009 17:51:00 | rybí prdy