Anotace: ...nepovedená...
sluničko,zajímavě napsané,a překlep je v normě,jsem na tom podobně
18.06.2009 18:38:00 | Radek.oslov.Šafárik
Liteři milí, proč jste mě nikdo neřekl, že v "Ďevce" mám chybu místo kolem jsem měle kelem a vy jste mlčeli jako kapříci:-) Díky za takt. To na Písmáku mě setřeli jsko "smrdutého psa", ale tam je to asi normální, prostě nemám díla na Nobelovu cenu:-)
15.06.2009 12:02:00 | sluníčko sedmitečné
Ach ano, skutečně úderná, ač nejsu ve stejné situaci, přesto si myslím, že rozumím.
09.06.2009 11:36:00 | NikitaNikaT.