Obraz
S rukou v potoce
tokem myšlenek
nechám plynout
sluncem
provoněný den.
S novou básní.
Přelétavým úsměvem.
Modravým snem.
Mě za ruku vem.
Polapím ten okamžik
tak křehce,
jak motýla do dlaně.
A než vypustím ho
s láskou v svět.
Zachytím ho poezií
slova.
V jasnější obraz.
Který ti připomenu..
A bude zpět...
Přečteno 308x
Tipy 16
Poslední tipující: ziriant, 6thSun, Bíša, Veselý Drak, Mbonita, jedam, labuť, vapiti, WAYWARD, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)