Vybízení
naslouchejte všichni
velikému mistru
promlouvá ústy, která
nejsou vaše
nejsou ničí
jsou však moje
a jsou nejhlasitější
jsou totiž jeho
a on je nejmenší
z nejmenších
co je láska, nevím
ale tento hlas není ošklivý
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, myší královna
Komentáře (3)
Komentujících (3)