Anotace: budu ráda za komentáře
Ší ako víchor sviští okolo mojich uŠÍ.A efekt nie je vánok muŠí :)
Zamušený
02.01.2010 12:39:00 | Terulienka
Já jsem s tebou spokojená...v jednoduchosti tkví
síla.Navíc víš,že pořád je co zdokonlovat...pokud neusneš na vavřínech...budeš skvělá básnířka:-)
29.12.2009 16:42:00 | susana načeva
vVbec nevadí, že tam jde jen o jeden typ rýmu. Když je to až do konce, je to záměr. Co se týká rytmu, ten je nepravidelný ve všech verších. Pokud je tohle záměr a ty se chceš z rytmu vymanit, pak je básnička ok.
20.11.2009 21:58:00 | René Vulkán
Zajímavá básnička jen je tam na můj vkus moc těch slov co končí na ší. :-)
11.08.2009 23:13:00 | J.Švihovský