Anotace: Hmm hmm hmm???
halo, zlato, prosimte precti si ten komentar cos napsala posledni...a uz se laskave rozhodni o kom to je :D:D:D:D:D
21.03.2010 08:09:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way
ani nevíš, jak moc mi dnešní ráno připomnělo tuhle básničku:-/. když to vezmu kolem a kolem, nevím, cos vlastně tímhle vším chtěla říct, co zdůraznit a co jsi tam dala jen tak. Třeba můj popis se mi mezi námi nelíbí, ale to je každého věc, stejně tak jako názor jestli zpívám špatně nebo ne. stejně ji ale vidím jakio refrén písničky, co složím a nechám na stole, až se budu chtít někdy odkráglovat, nebo utéct.
13.03.2010 16:49:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way