Anotace: .
Och. Už jsem nevěřil, ale... tohle je snad to nejlepší, co jsem od tebe kdy četl!
09.09.2009 20:06:00 | Bůchví...
Obzvláště poslední sloka oplývá nesmírnou hloubkou a smutečním šarmem. Líbí se mi letargická tragika celistvého vyznění.
06.09.2009 21:24:00 | Kamil Princ
To je nějaké silné. Přijíždím z Kutné Hory v rozjitřeném stavu. Vidím, že jsi surrealistka - dřív mi to nebyla tak jasné, teď ano. Není to blízké mému srdci - ale je to.
06.09.2009 17:33:00 | ludmil