Anotace: /25.8.09/
Tvůj text mě opravdu velmi oslovil. Nádherný symbolismus a možná existencionalismus.
20.09.2009 12:18:00 | Rikitan
Velmi povedené dílo! Surrealita a nonlogická pásma obvykle nebývají můj šálek čaje, ale ty sis ve festivalu zdařených obrazů udržela směr a dopustila ses úžasného zakončení. Smekám!
10.09.2009 09:41:00 | Kamil Princ
uff
09.09.2009 14:39:00 | Trdlo
Polosním, polobdím..
ještě mnoho nachodím..
Vejtah (zdviž) tam není?
Vlastně co tam, když hoří..
09.09.2009 12:39:00 | Sleepwalker
Vyhrálas bys s tím v Kutné Hoře, je to jedinečné. Má to báječný tvar, báječnou formu a jazyk, je to spjaté logikou, místem a časem. Žádný dadaismus. Žádný odpor. Jen opravdu magická představa. A funkční název!
08.09.2009 20:35:00 | ludmil