Nevinná lež
Anotace: ... báseň to snad ani není
Nehledej krásu, kde není. Jsem záhon plný růží bez květů. Přistoupíš-li blíž, ucítíš chlad - mrazivý dotek, který tě spálí.
Nehledej realitu v našich snech. Sny zmizely s ránem. Pohled na hvězdy je prázdný, bez emocí.
Nehledej slzy v mých očích. Na mé tváři se lesknou jen kapky deště. Uhasily poslední plamen.
Nehledej lásku v mém srdci. Srdce z kamene neumí milovat.
Nehledej pravdu v mých slovech.
Přestaň mě chránit od emocí.
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Sima
Komentáře (0)