Anotace: Inšpirácia počas zapisovania rovníc jadrových reakcií. K zaradeniu:Nenašla som lepšie zaradenie,možno ju nakoniec umiestním medzi ostatné...
Moc hezká, jako vždy... I když tu jsem po dost dlouhé době, platí to, co předtím.. Píšeš skvělé, dokonce lépe.. :)
05.12.2009 22:17:00 | Stinking Lady
Jaderné reakce? Páni..fascinuje mě to ale zároveň jsem rád, že už fyziku ani chemii nemám :-D
22.10.2009 22:01:00 | Chancer