drazí milí žalářníCi
Anotace: .. já a moje pokusy:D
mí drazí milí žalářníci
je toho více, co chci říci
proč býti máme opatrní
šlapati cestu mimo trní
proč u vás hraje prim
pasovat nás do bublin?
a proč kývati máme hlavou
jenom ze strachu před popravou
proč svalujete na logiku
když ženete nás do kurníku?
my nejsme žadný slepice
posílám pozdrav z věznice
ze svého koutku pokoje
já, hrdým členem odboje
já, obyčejný malý kluk
ukradnu vám bublifuk!
Přečteno 340x
Tipy 25
Poslední tipující: sinoraLee, Niky88, Margot z Valois, lexus, Boudicca, NikitaNikaT., Bíša, ziriant, CORONATION, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)