Anotace: Kačenka dnes svátek slaví,tak přeji Všem Kačkám i Sobě hlavně zdraví,lásku a kapičku štěstí.:-)))
.-)))trošku pozdě se připojuji k přání Kačenkám,má dcerka je také Kačí.-)
19.06.2010 12:43:00 | Vanilková Ninja
Mám úctu ktěmto útvarům. Každý verš začíná tak jak musí a i tak to dává smysl.
27.11.2009 16:08:00 | René Vulkán
Děkuji Vám všem za přání...je to milé a potěšující a hlavně mi to dalo ještě větší úsměv na mou tvář,už při tak krásně začínajícím dni. :-))JE MI NÁDHERNĚ DÍKY :-))
27.11.2009 09:25:00 | Sweet KiWi