Anotace: v mezidobí v mezčím mozku měkčím, mečím směrem k Mecce, vece veni vidi vejce, něčím nečiň s kdečím nečum na číny v náčinní, nečiných nevšímej si, avšak přičiň se o otčiny, z matčiny strany stáry jsou nýčko matné, avšak činži stále platné, quo vadis,hanis?
a jaký? (čistě ze zvědavosti)
moc se mi líbí poustevník v davu!!! a nelíbí se mi na začátku, že chvíli to máš v obecný češtině, chvíli je to spisovné... :) ale uplně nejvíc se mi líbí anotace! ;)
03.01.2010 16:39:00 | Paralelní možnosti
ta povidla jsou tam schválně...on ten verš sice pak vypadá hodně dětinsky, ale má to hluboký filozofický význam:DD
18.12.2009 15:17:00 | Squat_the_world
No vypadá to jako instalovaná vražda fantazie...Kdo jí má nesrtelnou, ten jistě už sepsal nějakou smlouvu s bodygurady, kteří ale teď skoro lekli. Někteří ale po té infikované potravě dostali ještě větší hlad.
17.12.2009 21:50:00 | kikis
MILUJU TVOJE BÁSNĚ!!!ST (vždy)
Omlouvám se za křik.../cudně klopí oči/
17.12.2009 00:58:00 | Cassandra