Zlomená
Anotace: o jedné holčině po rozchodu made 20. 1. 2008
Nadějemi opilá
jako sopka stále činná,
jak stříbrná pavučina,
na hloupost se zlobila.
Snad ji pýcha zlomila.
Snad se někdo nelekne,
až se zase vysmekne
aby duši ranila.
Nemyslela, jen snila.
Pak jí došly souvislosti,
argumenty, pocit zlosti...
Až poté se změnila
Přečteno 307x
Tipy 14
Poslední tipující: jitka.svobodova, Pevya, Psavec, Zefi, janewe, zelená víla, Květka Š., Giginka, Zpátky, susana načeva, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)