Chvíle života
Anotace: ..aneb i tak žít život..
Z cigarety dým,
polibek rtům tvým
dávám z donucení
tohle láska není.
Kapka alkoholu,
píše nám kapitolu,
začátek týhle noci
je jen v naší moci.
Tabletka závislosti,
všech zábran nás zprostí,
pak vše pomalu utichá
a osud karty zamíchá.
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (0)