Zkurvená robie
Anotace: prostě si to čtěte, když vás to baví...
Zdáš se mi taková cizí.
Strach, xenofobie.
Zdáš se mi taková cizí,
zkurvená robie.
Chlad, schizofrenie.
V krku provázek
a na háčku dušička.
Moc pěkný obrázek.
Bodnutá hrdlička
- krev, bílé peří.
Ještě hřeje,
ještě doufá, věří.
Jsem si taková cizí.
Strach, xenofobie.
Jsem si taková cizí,
zkurvená robie.
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (0)