Sluníčko,
začínáš zase svítit :))) jak to umíš...
Přeji krásnou neděli, odpočinkovou a milou
čistou - sněhově bílou...
Musím přestat malovat a trochu se pokochat písmenkama...
vzniklýma lechtajícím paprskem jemněrozmrzajícího únorového sluníčka.
06.02.2010 19:18:00 | Veselý Drak
dík za komentář....z toho evil si nic nedělej -- podle všeho se kdysi naši předkové rozdělili z pradávné pravlasti a jeden proud to vzal na Indii; a tak se jistý vrchol v Himálájích jmenuje Nandá Déví, což znamená prej 9 bohyň... ano, nandá jako nine.. a déví -- to jsme asi u devil a ďábel, že................Možná je to proto, že já vypadám povrchově rezonantně.. a pak se ukáže... že to není tak docela pravda...:) že je to vlastně pravda dočista málo.... :) jak už tak tomu bejvá...... a já to pak musím ustát, že jsem jen já a ne to, co by lidé chtěli a potřebovali.... jo, já jsem já.............................:) konečně platí to i o ženách. ahoj a dík za komentáře!
05.02.2010 13:42:00 | pamp_elka
krááásné...=) jako zastupce "něžného" pohlaví jsem naprosto unesena...;) =)) ty víš jak si získat slečny..jen tak dál..=)))
04.02.2010 17:19:00 | micátko
tak tedy pokračujeme N...
Nebezpečná
jako slunce polední
Obětavá
vybrat kredit poslední
02.02.2010 11:41:00 | Aťan
Tak za tohle Ti děkuji!... a myslím, že nebudu sama i když nevím, jestli to není trochu science-fiction :o))
02.02.2010 11:27:00 | labuť