Nad ladami
Anotace: V chvilce ticha nad ladami vykrvácel strom...
V chvilce ticha
nad ladami
vykrvácel strom
těch pastvin pýcha
Touhou svou
bezednou
Hanebník na pranýři
v pustině stál
tam sám
s vytrvalostí pýří
mrtvější než esperanto
Rudá míza pojí zem
a jeho větvoví
již více nepoví
nezašeptá
kdos tím dřevokazem.
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)