Téměř zapomenutý aspekt
jsem tlustý, duševně odporný, levičácký paroubek
co miluje mladou, buržoazní pravicovou dívku
dívku co věří ve štěstí, třeba ve formě peněz
dívku krásnou nad všechny dívky levicové
plní mě žalem, že jezdí do Meetfactory
a že jsem ji potkal v DOXu
a v tomto smyslu je snadné pochopit, proč ji nemohu mít:
protože jsem odporný, zlý a samolibý
kdežto ona je sebestředná, naivní a krásná
nezajímá se o politiku
její srdce dovede se rozbušit
i bez zesměšňování všech ostatních
vypadá dobře v triku
v sukni, již lze zpochybnit
a ve fialových punčochách
sexualita způsobuje
že selhávám ve své politické roli
a politická role vnucená
selhání v životě pohlavním
snad teprve tehdy budu správně levicový
až celé ženstvo i s ní zatratím
a více se zachmuřím
přijde mi: levice že - hnus a hnus,
pravice - erotika zvířat
němé oči němých zvířat,
velké oči, velká ňadra
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: PavelM, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, ewon, Jeníček., Houda
Komentáře (4)
Komentujících (4)